intTimeZone=33042;
strBlogId="khorshidvalayat";
intCount=-1;
strResult="";
try {
for (i=0;i فصل ششم: در انتقال حضرت امام زین العابدین علیه السّلام از این دار فانى به فرادیس جنان و سراى جاودانى [تاریخ وفات و مدت عمر آن حضرت] بدان که در وفات آن حضرت ما بین علما اختلاف بسیار است. و مشهور آن است که در یکى از سه روز بوده: دوازدهم محرّم، یا هیجدهم، «۱» یا بیست و پنجم «۲» آن، سنه نود و پنج، «۳» یا نود و چهار، و سال وفات آن حضرت را سنة الفقهاء مىگفتند از کثرت مردن فقها و علما. در مدّت عمر شریف آن حضرت نیز اختلاف است، اکثر پنجاه و هفت سال گفتهاند. «۴» و شیخ کلینى به سند معتبر از حضرت صادق علیه السّلام روایت کرده که حضرت على بن الحسین علیه السّلام را در وقت وفات پنجاه و هفت سال بود، و وفات آن حضرت در سال نود و پنج واقع شد. و بعد از امام حسین علیه السّلام سى و پنج سال زندگانى کرد. «۵» [سبب وفات آن حضرت] از اخبار معتبره که بر وجه عموم وارد شده ظاهر مىشود که آن حضرت را به زهر چكيده نوشتهي حاضر با عنوان ياران امام حسين عليهالسلام الگوي ياران امام مهديعليهالسلام ، بررسي تحليلي صفات و ويژگيهاي برجستهي ياران دو امام قيامكننده ميباشد عصارهي «يقين» چكيدهي «تقوي» و خلاصهي «عمل صالح» است و عشق به «زيبايي» التزام به «خوبيها» شوق به «كمالات» است. مختار بن ابی عبیدة ثقفی از قبیله ثقیف؛ كـه قبیله مشهـور و گستردهای از هـوازن، از اعراب منطقه طائف اسـت، میباشد. كنیهاش ابواسحاق؛ و لقـبش كـیـسـان بود كه كیسان به معنای زیرك و تیزهوش است پـدر مـخـتـار ابـوعـبـیـده ثـقـفـی است كه در اوایـل خـلافـت عـمـر از طـائف بـه مـدیـنـه آمـد و در آنجـا سـاكن شد. وی یكی از سـرداران بـزرگ جـنـگ بـا ارتـش كـسـری(ایـران) در زمـان عمر بود. ماجرای رشـادت این دلیرمرد در واقعه یوم الجسر در جنگ با ارتش ایران در منطقه بصره معروف است. مـادر مـخـتـار دومـه بنت وهب است كه از زنـان بـا شخصیت بـود. او در زمان خلافت امیر المؤمنین علی (ع) با آن حضرت در عراق بود و بعد از شهادت حضرت در بصره ساكن شد . در زمانی كه امام حسن مجتبی (ع)در ساباط مداین جراحت برداشت و در خانه سعد بن مسعود ثقفی عموی مختار كه فرماندار مدائن بود ، آورده شد به نزد عمو رفت و از امام(ع)پاسداری كرد . در سومین شب از ماه محرم ، منتسب به طفل سه ساله کربلا ، حضرت رقیه علیه السلام ، اشعاری از شاعران معاصر کشورمون رو برای شما عزیزان آماده کرده ایم که امیدواریم از خواندن اشعار لذت ببرید خاکستر پروانه - علی اکبر لطیفیان همان بهتر که قبیله ما بچه ندارد - مجید سعدآبادی کاروان بهشتیان کاروان بهشتیان آمد کربلا میهمان نوازی کن متبرک شدی به عطر حسین برترین خاک، سرفرازی کن کربلا، دجله را خبر کن زود قافله با شتاب آمده است تکه ای ابر سایبان بفرست شیرخوار رباب آمده است !یاد تیغ و ترنج افتادی به تو حق می دهم که حیرانی قدوبالای ِ دیدنی دارد علی اکبراست، می دانی !؟ رقیه(س) دردانة سه ساله حسین بن علی(ع) است. نام مبارک او در بعضی از کتاب های تاریخی و مقاتل نقل شده است و برخی دیگر مانند ریاض الاحزان از او با نام فاطمه صغری یاد کرده اند. رقیه(س) در روز سوم صفر سال 61ه ق در سفر اهل بیت به شهر شام از دنیا رفته است. شاید نام گذاری روز سوم محرم به نام این بانوی کوچک به این انگیزه بوده که در گرماگرم عزاداری دهه اول، از م مدیر پروژه ساخت ضریح امام حسین(ع) از پایان پیریزی و بتونریزی پایههای ضریح جدید سیدالشهدا(ع) خبر داد.
انتظار مفهومي اسلامي و ارزشي- فرهنگي است كه از آن رفتار و فرهنگي معين سرچشمه ميگيرد.
«انتظار» پيوند و ارتباط برجستهاي با «حركت» دارد. حركت از به آينههاي انتظار و انتظار از جهتدهندههاي آن است.
مردم گاهي از انتظار برداشت منفي ميكنند كه در اين صورت انتظار به مانعي براي حركت تبديل ميشود و گاهي نيز از آن برداشت مثبت دارند كه در اين صورت عاملي براي حركت، قيام و انگيزش در زندگي مردم خواهد بود.
انتظار بر دو گونه است: انتظار آگاهانه و مطلوب و انتظار نامطلوب
انتظار مطلوب همراه با فعاليت و حركت و امر به معروف و نهي از منكر است و هم دعوت به سوي خدا و جهاد و اين از زمينههاي اساسي ظهور امام عصر (عجل الله تعالي فرجه الشريف) است.
انتظار، اميد را در درون انسان برميانگيزد و اميد، توانايي مقاومت و حركت را به وي ميبخشد.
غريقي كه منتظر گروه نجات است، بيگمان چندين برابر كسي كه اميدي به نجات ندارد، از خود استقامت نشان ميدهد.
انتظار يعني اميدواري، چشم به راهي، آمادگي، نگراني،چشمداشت
اما انتظار امام مهدي )عجل الله تعالي فرجه الشريف) فراتر از اين هاست.
انتظار امام مهدي (عجل الله تعالي فرجه الشريف) ايماني به «غيب» اقرار به «ولايت» و باورداشت حق حاكميت «قرآن» است،
ظلومیت او یادی شود.